Bank of Hoekbank

Bank of Hoekbank

Bij het uitzoeken van een nieuwe bank moet er eerst de keuze gemaakt worden tussen een ‘gewone’ bank of zijn grote broer: de hoekbank. Beiden hebben zo hun voor- en nadelen. Daarnaast spelen de afmetingen van de woonkamer en de actuele woontrends een belangrijke rol. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om wat uw persoonlijk smaak is qua comfort en modelkeuze.                                                                              De Hoekbank 

Met de komst van de hoekbank is de woonkamer in één klap een stuk relaxter geworden. De term bankhangen kreeg een nieuwe betekenis. Met het hele gezin op één bank gezellig televisiekijken is geen probleem.

Een grote bank en zeker een hoekbank betekent natuurlijk ook automatisch dat deze meer ruimte in beslag neemt. Bedenk dus goed wat de beste plek is voor je beslist. Wij helpen en adviseren u graag met het inmeten van de mogelijkheden zodat je bij de levering niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn vaak vele mogelijkheden modellen onder de hoekbank namelijk: de normale hoekbank, armleuningen links of rechts, de loungebank, de U-bank of een optie met een Chaise Longue.

In onze collectie van Passe Partout zijn er hoekbanken in alle mogelijke afmetingen met volop keuze met zeer veel bijzondere modellen. In onze nieuwe showroom staat nagenoeg de hele collectie. We zijn dan ook niet voor niets een Brandstore van Passe Partout. Een zeer fraaie eigentijdse collectie die bijzonder aanslaat en in heel Europa de tongen los maakt van de meubelbranche door de zeer fraaie modellen, de betaalbare prijzen en de innovatieve vormgevingen en meubelstoffen.

Breng eens een bezoek aan onze grote showroom in Oldenzaal (1100m2). 

Een afspraak vooraf maken is raadzaam. Op zaterdagen is een bezoek zonder afspraak mogelijk (andere dagen alleen op afspraak).

 

 

 

Terug naar blog