Brandstore Passe Partout

Brandstore Passe Partout

Welkom bij de Passe Partout Brandstore waar u nagenoeg de gehele collectie kunt bekijken

BANKEN EN FAUTEUILS VAN PASSE PARTOUT

Zitmeubels zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Op een comfortabele bank of fauteuil kunt u immers gemakkelijk tot rust komen na een lange werkdag of comfortabel zitten tijdens een sociale aangelegenheid. Passe Partout heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van (hoek)banken, fauteuils, eettafels en eetkamerstoelen. De combinatie van het sublieme zitcomfort en de verschillende mogelijkheden op het gebied van designs, kleuren en materialen, zorgt ervoor dat deze meubelstukken écht iets aan uw interieur toe zullen voegen

STEL ZELF UW IDEALE ZITMEUBEL SAMEN

Bij ieder meubel biedt Passe Partout u diverse mogelijkheden om het betreffende meubelstuk aan te passen aan uw wensen. Als voorbeeld zijn diverse fauteuils bijvoorbeeld uitvoerbaar met of zonder armleuningen. Daarnaast kiest u altijd zelf het soort bekleding en de kleur van de bekleding. Het resultaat is een meubel dat perfect binnen uw interieur zal passen.

DE PASSE PARTOUT BRANDSTORE BIJ SMELLINK INTERIORS

In de nieuwe brandstore van Passe Partout in Oldenzaal ziet u nagenoeg de gehele collectie bij elkaar.

De hoekbanken Zico, Pegasus, Livo, Medusa, Plaza, Zola, Xavio, Adino, Pommeline, Milena, Juka, Gianni, Blocco en de Lazaro.

De Banken Tulip en de fauteuils Pastille, Toya,  Plectrum, Tonio, Luigi, Nico en Box

De Low Dining eettafels, de High Dining eetkamertafels, Bombay, Bardi en Buddha

De eetkamerstoelen Lena, Lamos, Corina, Carla, Moon, Lima en Toya

Kortom alle topmodellen uit de Passe Partout meubelcollectie vind u in de Passe Partout Brandstore in Oldenzaal. Dit alles aangevuld met mooie decoraties en verlichting uit de Haans collectie maken een bezoek meer dan waard! Maak een afspraak voor een bezoek of stap gewoon eens binnen op een donderdag, vrijdag of zaterdag. U zult aangenaam verrast zijn door deze fantastische collectie meubelen.

DESKUNDIG ADVIES

U stelt waarschijnlijk niet dagelijks zelf een meubel samen, dus wij begrijpen het als u hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Onze interieuradviseurs staan daarom voor u klaar. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien die Passe Partout te bieden heeft. Bovendien kunnen wij u ook een deskundig interieuradvies voorzien. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een bezoek te brengen aan onze brandstore. Het is handig om aantal foto’s van uw huidige interieur en een plattegrond van de kamer mee te nemen. U bent van harte welkom!

PLAN EEN BEZOEK AAN DE PASSE PARTOUT BRANDSTORE

De brandstore is voor u altijd geopend (op afspraak). Mail of bel ons om een afspraak te maken en een deskundige medewerker ontvangt en adviseert u graag. U kunt ook online hier een afspraak plannen. Wilt u geen afspraak plannen maar gewoon eens binnenstappen om de collectie te bekijken dan kan dit op donderdag, vrijdags en zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur.

 

 

Terug naar blog