Luxueus Zitcomfort met Hoekbank Zola

Luxueus Zitcomfort met Hoekbank Zola

Bij Passe Partout zijn we verheugd om je voor te stellen aan onze nieuwste aanwinst, de Zola bank. Deze modulaire bank uit onze collectie biedt een combinatie van tijdloos design en ongeëvenaard comfort. 

Zola - Strak en Toegankelijk

De Zola hoekbank combineert kubistisch design met een uitnodigend karakter, dankzij de losse rugkussens die een gevoel van comfort en toegankelijkheid bieden. De bank lijkt hij te zweven in de ruimte door het nauwelijks zichtbare onderstel, wat een luchtig en modern effect creëert.

Zitcomfort

Met een kern van donsveren, schuimstaafjes en vezelbolletjes in de zitting, en gecompartimenteerde rugkussens met schuimstaafjes en donsveren, geniet je van een ongeëvenaard zitcomfort dat je omarmt en ondersteunt.

Een Bank naar Jouw Wens

De Zola hoekbank biedt talloze mogelijkheden voor maatwerk. Of je nu kiest voor een compacte driezitsbank of een royaal zitlandschap, de Zola kan naar hartenlust worden samengesteld om te voldoen aan jouw behoeften. En met een scala aan stofsoorten en kleuren om uit te kiezen, kun je het design aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Ontdek Zola Bij Passe Partout

Wij nodigen je van harte uit om de Zola bank van Passe Partout te ervaren. Bezoek onze Brandstore in Oldenzaal en ontdek de talloze mogelijkheden. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het creëren van de perfecte compositie voor jouw huis.

Neem Contact Met Ons Op

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid van de Zola bank, aarzel niet om contact op te nemen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze Brandstore en je te begeleiden bij het ontwerpen van een onvergetelijke woonomgeving met de Zola hoekbank.

 

Terug naar blog