Het 1-jarig jubileum van Brandstore Passe Partout!

Het 1-jarig jubileum van Brandstore Passe Partout!

Feest bij Smellink Interiors: Brandstore Passe Partout viert haar eerste verjaardag!

Eén jaar geleden opende Smellink Interiors met trots de deuren van de Brandstore Passe Partout. Om dit te vieren en onze waardering te tonen aan al onze klanten, hebben we een aantal  aanbiedingen en evenementen gepland voor de komende maanden.

10% Korting op Alles in April en Mei

Als dank voor uw voortdurende steun en enthousiasme, bieden we gedurende de maanden april en mei 10% korting op alle bestellingen bij de Brandstore Passe Partout. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een stijlvolle lamp, of een prachtige eettafel, dit is het perfecte moment om je huis te verfraaien met onze hoogwaardige interieurproducten.

Eenmalige Aanbiedingen op Showroommodellen

Maar dat is nog niet alles! We maken plaats voor onze nieuwe collectie, wat betekent dat we eenmalige aanbiedingen hebben op onze showroommodellen. Dit is jouw kans om een echt koopje te scoren op prachtige stukken die de perfecte aanvulling vormen op jouw interieur. Wees er snel bij, want op is echt op!

Blijf op de Hoogte via Social Media en Nieuwsbrieven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste aanbiedingen, evenementen en productlanceringen? Volg ons dan op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! We zullen regelmatig updates delen, zodat je geen enkel moment van deze feestelijke periode mist.

We zijn ontzettend dankbaar voor het afgelopen jaar en kijken ernaar uit om nog vele jaren met jullie door te brengen. Kom langs bij de Brandstore Passe Partout bij Smellink Interiors en vier met ons mee terwijl we een jaar vol prachtige interieurinspiratie en fantastische klanten vieren!

Tot ziens in de showroom!

 

Terug naar blog