LAZARO hoekbank van Passe Partout

LAZARO hoekbank van Passe Partout

Ervaar luxe en stijl met de Lazaro hoekbank van Passe Partout. Deze moderne klassieker is een blikvanger in elke ruimte. De prachtig gecapitonneerde zitting geeft de bank een elegante uitstraling, terwijl de losse rugkussens zorgen voor een speels accent. Met de Lazaro hoekbank kun je eindeloos variëren en je eigen unieke opstelling creëren die perfect past bij jouw persoonlijke interieurvoorkeuren.

De zitting van de Lazaro hoekbank is voorzien van hoogwaardig HR schuim en pocketveren, waardoor je kunt genieten van uitstekend zitcomfort. De gecompartimenteerde rugkussens bestaan uit een combinatie van donsveren en schuimstaafjes, wat zorgt voor extra comfort en een luxueuze uitstraling. Daarnaast kun je de bank nog verder personaliseren door bijpassende sierkussens toe te voegen.

Met een breed scala aan elementen kun je de Lazaro hoekbank helemaal naar jouw wensen aanpassen. Of je nu kiest voor een compacte tweezitsbank of een uitgebreid zitlandschap, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt ook de keuze uit diverse stofferingen, waardoor je de uitstraling van de bank kunt afstemmen op jouw smaak en stijl. Wil je een persoonlijke touch toevoegen? Dan kun je ervoor kiezen om sierkussens in een contrasterende kleur te laten stofferen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze brandstore Passe Partout in Oldenzaal of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Lazaro hoekbank van Passe Partout. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te informeren over de talloze opties.

Terug naar blog