More Than Classic

More Than Classic

More Than Classic 

Voor sommigen een beetje over de top maar voor degene die houdt van een beetje extravagantie is het is een mooie stijl met velvet stoffen, fraaie lampen en accessoires uitgevoerd in goud of zilver, hoogpolige karpetten of een fraaie handgeknoopt tapijt. Als alles goed wordt gecombineerd is het een prachtige stijl die de nodige glans en “cachet” geeft aan het interieur.

De vele kleuren die mogelijke zijn en de verfijnde afwerking van de meubelen in deze collecties geven het interieur een warme en luxueuze uitstraling. De meubelen zijn vaak in warme tinten uitgevoerd maar momenteel zijn de meubelen ook zeer geliefd in kleuren als crème, gebroken wit, zwart, grijstinten en in gewaagdere kleuren als rood, rosé, turquoise en blauw.

We houden allemaal wel van een beetje luxe in huis. Donkere, warme kleuren als bruin, camel en taupe zijn weer populair in combinatie met chique, rijke materialen zoals fluweel, satijn, zijde, messing, zilver, brons en goud. Deze mogen zeker niet ontbreken en maken de More Than Classic stijl helemaal compleet en zorgen voor een sfeervol en luxueus interieur. Smellink Interiors heeft een ruime collectie in deze fraaie stijl. Onze banken en fauteuils kunnen geheel naar uw wensen worden bekleed in elke gewenste uitvoering.

Wij hebben een volledige stoffencollectie in huis en ook alle meubelstoffen van de gerenommeerde stoffenhuizen zijn op onze meubels leverbaar. Meubelstoffen van Zoffany, Sanderson, JAB, Jim Dickens, Romo, Chivasso, Carlucci, Zinc, Designers Guild, Zimmer, Colefax, etc. kunnen allemaal op onze meubelen worden gestoffeerd.

 

 

.

Terug naar blog