Salontafels van Passe Partout: Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Interieur

Salontafels van Passe Partout: Een Stijlvolle Toevoeging aan Jouw Interieur

 

Een salontafel is meer dan alleen een praktisch meubelstuk; het is een centraal element in je woonkamer dat stijl en karakter toevoegt aan je interieur. Passe Partout, het Belgische merk met een passie voor design en vakmanschap, begrijpt dit als geen ander. Ze hebben een indrukwekkende collectie salontafels ontworpen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en stijl. In dit blog zullen we enkele van hun prachtige modellen verkennen en ontdekken welke mogelijkheden ze bieden om je interieur te verrijken.

Salontafel Amazone: Organische Elegance

Een opvallend stuk uit de Passe Partout-collectie is de Salontafel Amazone. Wat deze tafel zo bijzonder maakt, is haar organische vorm en het opvallende contrast tussen het tafelblad en het onderstel. Gemaakt van neutrale eikenhouten planken rust de Amazone op een slank, zwart metalen onderstel. De combinatie van natuurlijke materialen en strakke lijnen geeft deze tafel een tijdloze elegantie die in verschillende interieurstijlen tot haar recht komt. Bovendien is de Amazone beschikbaar in diverse afmetingen, zodat je kunt spelen met opstellingen en variaties in je woonkamer.

Salontafel Jukebox: Speels en Dynamisch

De Jukebox Salontafel is een ander meesterwerk van Passe Partout. Deze tafel onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp, waarbij eikenhouten bladen los liggen op een stijlvol zwart metalen frame. Dit geeft je de mogelijkheid om de bladen naar wens te verschuiven, waardoor je eindeloze variaties en een speels, dynamisch effect kunt creëren. Bovendien kun je kiezen uit meerdere kleuren, zoals natural, tabacco, grey en anthracite, om de tafel perfect af te stemmen op je interieur.

 

Salontafel Tube: Eikenhouten Pracht

De Salontafel Tube van Passe Partout is gemaakt van prachtig massief eikenhout. Deze tafels kunnen zowel samen gecombineerd worden als afzonderlijk geplaatst worden, afhankelijk van je voorkeur en de ruimte die je hebt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat je de perfecte keuze kunt maken die naadloos aansluit bij jouw interieur.

 

Salontafel Bliss: Harmonie van Materialen

De eiken salontafel met zijn sierlijke ronde stalen poot biedt een harmonieuze combinatie van materialen en stijl. Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende warme houtkleuren en diverse afmetingen, waardoor hij moeiteloos aansluit bij elke gewenste interieursetting.

Salontafel Ufo: Speels en Veelzijdig

De Ufo Salontafel van Passe Partout is een speels ontwerp dat verkrijgbaar is in verschillende afmetingen en hoogtes. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende tafeltjes combineren en creëren. Je hebt ook de keuze uit vijf kleuren eikenhout: natural, tobacco, grey, anthracite en black. Bovendien zijn de tafels beschikbaar in drie hoogtes (30, 40 en 50 cm), waardoor je je ideale combinatie kunt samenstellen.

Passe Partout biedt een ruime keuze aan salontafels die perfect aansluiten bij verschillende smaken en interieurstijlen. Of je nu op zoek bent naar een organische uitstraling, speelse variaties, of een harmonieuze combinatie van materialen, Passe Partout heeft een tafel die bij jouw wensen past. Deze prachtige salontafels zijn niet alleen functioneel, maar ook ware kunstwerken die jouw woonkamer naar een hoger niveau tillen. Kies de tafel die het beste bij jou en je interieur past en geniet van de schoonheid en functionaliteit die deze Passe Partout salontafels te bieden hebben.

Terug naar blog