ZICO hoekbank van Passe Partout

ZICO hoekbank van Passe Partout

Creëer een prachtig zitlandschap met de veelzijdige modulaire elementen van bank Zico van Passe Partout. Dankzij zijn hoge, luchtige onderstel en strakke lijnen heeft deze bank een elegante en compacte uitstraling, ondanks zijn royale afmetingen. De losse rugkussens op de strakke basis maken Zico uitnodigend en comfortabel.

Voor een uitmuntend zitcomfort is de zitting van bank Zico voorzien van HR schuim in combinatie met een gecompartimenteerd kussen dat bestaat uit donsveren, vezelbolletjes en schuimstaafjes. Als extra optie kan de zitbank ook worden uitgerust met 'Memory Comfort' voor nog meer comfort tijdens het zitten.

Met een breed scala aan elementen kan Zico volledig naar jouw wensen worden aangepast. Of je nu kiest voor een compacte tweezitsbank of een zitlandschap dat de hele ruimte vult, de mogelijkheden zijn eindeloos. De collectie omvat ook een salontafel en sidetable, waarmee je een speelse en functionele compositie kunt creëren. Personaliseer jouw bank met een ruime selectie stofferingen voor een persoonlijke touch en kies uit twee verschillende onderstellen om de gewenste uitstraling te realiseren.

Bezoek onze Brandstore Passe Partout in Oldenzaal of neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte voor bank Zico van Passe Partout. Ons team staat klaar om je te adviseren over de talloze mogelijkheden.

Terug naar blog