Woensdagavond 24 oktober was het zover: De GRAND OPENING La Silhouette. Een geslaagde avond waarbij wij onder het genot van een hapje, drankje en DJ ons verjongde Imago hebben mogen presenteren in de verbouwde showroom van Smellink Interiors.

La Silhouette: Jong, fris en tijdloos!

De opening stond in het teken van onze nieuwe La Silhouette collectie. Deze prachtige meubel collectie varieert van banken, fauteuils, eetkamerstoelen en eetkamertafels tot aan salontafels, roomdividers en salontafels. Naast deze meubel presentaties waren er ook presentaties van Building Design en Pjokke. Met onze La Silhouette collectie spreken wij weer een nieuwe interieur stijl en nieuwe doelgroep aan. Mensen met liefde voor het interieur met een iets modernere smaak voor betaalbare prijzen. Bekijk onze nieuwe La Silhouette brochure voor prachtige sfeerimpressies en de nieuwste meubelen! 

La silhouette november actie!

Om de opening nog een extra beetje te vieren hebben wij de gehele maand november een super leuk actie! Bij een bepaalde besteding in onze La Silhouette in de maand november krijg je een poef (kleur naar keuze) cadeau! Bekijk de actievoorwaarden hier.

De interieurtrends van de winter 2018/2019

De hele maand november word de La Silhouette collectie nog in het zonnetje gezet in onze showroom. Naast ons nieuwe Design studio vol met luxe stoffen, moodboards, chique behang en vloerkleden hebben we ook een gedeelte geheel ingericht met mooie interieursettingen met onze La Silhouette collectie. Geheel afgestyled met de laatste trends van het najaar en de winter. Kom gezellig langs en laat je inspireren!

Op de hoogte blijven van de nieuwste meubelen, collecties en interieurtrends? Schrijf u dan hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! P.S. Ons interieur trendbook 2019 ontvangen? Laat het in het bericht weten dan mailen wij deze graag naar u toe, een prachtig trendbook met de nieuwste trends en sfeerbeelden voor 2019.