In het teken van de oktober woonmaand vindt op zaterdag 6 oktober van 10:00 tot 14:00 het Rabo Woonevent plaats. Een inspirerende woonbeurs waar ook de interieurstylisten van Smellink Interiors met verschillende meubelen en interieur ontwerpen aanwezig zullen zijn om al jouw woonvragen te beantwoorden

Woonmarkt

Op de woonmarkt van het Rabo Woonevent vind je naast onze interieur stand verschillende woonspecialisten die antwoord geven op jouw woonvragen. Naast de financiele adviseurs van de Rabobank zullen er ook een notaris, makelaar, duurzaamheidsspecialist en vele anderen voor u klaar staan! Wil je bijvoorbeeld weten of je beter eerst kunt kopen of verkopen? Welke duurzame maatregelen het beste rendement opleveren voor jouw woning? Vraag het de woonspecialisten.

Workshops

Op het woonevent worden ook verschillende workshops aangeboden. Starters, doorstromers, ondernemers en ouderen aan iedereen is gedacht. Denk bijvoorbeeld aan workshops zoals een andere woning kopen, starten op de woningmarkt, wonen als je ouder wordt, duurzaam (ver)bouwen), een nieuwe woning bouwen of een hypotheek voor ondernemers.  Om zeker te zijn van een plek tijdens de workshops van jouw keuze wordt aangeraden je alvast aan te melden op de Rabo Twente Oost website. 

Stylingtips, interieur ontwerp en meubelen op maat

Benieuwd welke stylingtips onze interieurstylisten voor u hebben? Een geheel interieur ontwerp op maat of nog opzoek naar dat ene speciale meubelstuk? Onze interieurstylisten helpen je graag. Met onze meubelen op maat kunnen al jouw woonwensen werkelijkheid worden.

Op de hoogte blijven van de nieuwste meubelen, collecties en interieurtrends? Schrijf u dan hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! P.S. Ons interieur trendbook 2019 ontvangen? Laat het in het bericht weten dan mailen wij deze graag naar u toe, een prachtig trendbook met de nieuwste trends en sfeerbeelden voor 2019.