Een oude woning is karakterisiek, roept een bepaald gevoel op en heeft net een streepje voor op de gestroomlijnde nieuwbouwwoningen die tegenwoordig worden gebouwd. Het nadeel is alleen dat woningen niet het eeuwige leven hebben en daarom komt er altijd een moment dat en ouder huis moet worden opgeknapt, gerenoveerd of verbouwt. Dat is het moment om al jouw interieur dromen in vervulling te laten gaan! Toch is het zonde om alles in jou karakteristieke woning te vervangen voor nieuwe materialen. Bij het renoveren van een oud huis zouden wij je daarom aanraden om een aantal karakteristieke elementen zoals de prachtige deuren, sfeervolle houtenbalken plafonds en de vloeren te behouden.

Ruimtelijke veranderingen

Het mooie aan het renoveren van een oude woning is dat je eindelijk de kans krijgt om bepaalde ruimtes in je huis anders in te delen. De gehate tussenmuur tussen de keuken en woonruimte kan er tijdens de renovatie eindelijk tussen uit. Op de bovenverdieping kan eindelijk die inloopkast komen waar je al jaren van droomt, die direct bereikbaar is vanaf de slaapkamer. Om toch de charme van de oude woning terug te laten komen kun je deze ruimtes opvullen met nieuwe charakteristieke meubels of zoals wij ze ook wel noemen: Klassieke meubelen met een moderne touch. Bovendien zijn deze meubelen vaak tijdloos en van hoogwaardig kwaliteit waardoor ze dus lang mee kunnen.

De perfecte meubels voor jouw droom interieur

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen smaak, wensen en voorkeuren. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het realiseren van jouw droom interieur. Het is niet altijd makkelijk om je interieur tijdloos te maken omdat trendy toch vaak het oog trekt. Onze interieurstylisten zijn gespecialiseerd in het mixen van stijlen waardoor een tijdloos en kwalitatief droom interieur gerealiseerd kan worden.

Tijdloos wonen

Een renovatie doe je natuurlijk maar één keer. Daarom is het verstandig te kiezen voor tijdloze meubelen van hoog kwaliteit. Klassieke meubelen zijn meubelstukken met een klassieke, tijdloze uitstraling. Waar meubels met landelijke stijl, moderne stijl of vintage stijl vaak voor een bepaalde tijd trendy zijn, is dit bij klassieke meubels anders. Door klassiek te mixen met een andere stijl creeër je een tijdloze maar toch moderne uitstraling. Een groot voordeel van klassieke meubelstukken, is het feit dat deze meubels erg toegankelijk zijn en dus erg makkelijk te verwerken zijn in iedere interieur stijl. Hoge kwaliteit meubelstukken die gecombineerd kunnen worden met iedere woonstijl dus!

 

Hulp nodig bij het herinrichten,  opknappen of renoveren van uw woning of het maken van passende moodboards? Neem contact met ons op en onze interieurstylisten helpen uw graag!

Contact us