Op 2 en 3 juni heeft de fantastische eerste editie van INTERIORS 2018 plaatsgevonden, op het prachtige landgoed de Hulst in Oldenzaal. Een zeer geslaagd weekend vol nieuwe meubel presentaties, workshops en lezingen onder het genot van heerlijke hapjes, drankjes en goede weersomstandigheden. 

Nieuwe meubel presentaties

Het landgoed werd beide dagen ingericht met luxe tentjes waar een sfeerimpressie van de nieuwste meubel collecties van Smellink Interiors in gepresenteerd werden. De thema’s in deze tentjes waren: kleurrijke meubelen, Landelijk wonen, Vincent Sheppard indoor, Projects Story Telling, Kleurrijk binnenkomen, Typical Englisch, More than Classic, Cosy Living, Vincent’s Garden, GRANGE showroom, Smellink Interiors interieurontwerpen, Dickens collection, Landgoed de Hulst, La Silhoutte collectie, Vincent Sheppard outdoor en tuinmeubelen van Gardeluxe. Een aantal van deze collecties kwamen ook terug in het interieur van het huis zelf, waar ook toegang tot was. Op onze website onder het kopje collecties vindt u alle nieuwe catalogussen en aanvullende informatie en foto’s van deze collecties.

De workshops en lezingen

Beiden dagen hebben de gasten kunnen genieten van de workshops: Feng Shui in het interieur, Trends in het interieur, Homey: alles in huis verbonden en Leonard Springer landschaps- en tuinarchitect waarbij tevens rondleidingen over het park werden gegeven. Deze rondleiding kon zowel te voet als in een golfkar gedaan worden. De lezing Trends in het interieur was gebaseerd op het eigen gemaakt Trendbook 2019 van Smellink Interiors, waar alle nieuwe interieur trends voor 2019 in zijn samengevat. Wilt u ook graag dit trendbook ontvangen? Dan mailen wij deze graag naar u toe, meld u hier aan.

Fotografie en catering

Op beide dagen was er een heerlijke lunch en luxe hapjes van cateringsbedrijf Sterre. Hapjes op een geheel nieuwe, lekkere en vrolijke manier. Tevens was er beide dagen een fotograaf aanwezig om de sfeer en presentaties vast te leggen. Heeft u het event gemist? Niet getreurd! Ook voor volgend jaar heeft Smellink Interiors alweer leuke ideeën, nieuwe workshops en verrassingen op de planning staan voor INTERIORS 2019. Bekijk hier het INTERIORS 2018 filmpje voor een sfeerimpressie van 2 & 3 juni. Tot volgend jaar!