De hele maand december staat vol gepland met kerstmarkten, kerstevents of kerstkoopavonden. De grootste kerstmarkten zijn te vinden net over de grens in Duitsland en één van de bekendste in Nederland is de kerstmarkt in Maastricht. In Twente zijn er ook een aantal kerstmarkten en kerstkoopavonden georganiseerd. Waaronder onze Interiors Kerstshow op 15 & 16 december.

Smellink Interiors kerstweekend

Op zaterdag 15 en zondag 16 december bent u van harte welkom bij de Interiors kerstshow 2018! Onze hele showroom is omgetoverd in een winterwonderland. Prachtige kerstdecoraties, versierde bomen, sfeervolle verlichting, tafeldecoraties en cosy interieurs. Volg het geluid van de Midwinterhoorns naar onze showroom. Hier wordt u warm ontvangen door onze interieurstylisten. Laat u inspireren door prachtige interieurs onder het genot van een winterse lunch en drankje. Nog opzoek naar een kerstcadeau? Bekijk alvast onze geschenkenbrochure. Prachtige cadeaus om te geven of te vragen tijdens de feestdagen. De meeste cadeaus zijn op voorraad en verkrijgbaar tijdens de kerstshow. Wilt u zeker zijn van uw geschenk, bestel deze dan van te voren.

Van klassiek tot modern 

Naast onze nieuwe moderne collectie zijn ook onze klassieke, Engelse en landelijke collecties aangevuld. Ontdek onze nieuwe relax fauteuils en prachtige Engelse oorfauteuils in luxe stoffen. 

De interieurtrends in 2019

De gehele showroom is ingericht met de nieuwste interieurtrends van 2019. Ons nieuwe La Silhouette gedeelte is helemaal afgestyled en aangevuld met nieuwe meubelen waaronder een nieuwe uitvoering van de Bonaparte Hoekbank. Tevens worden onze La Silhouette en Cosy hoek verlicht door de nieuwe lampen van Piet Brummelbos. Prachtige lampen met een eigen verhaal gemaakt met materialen uit de regio. Ook is ons Design centre bijna af. Een hoek vol met prachtige stoffen, behang en gordijnen om de het interieur helemaal af te maken.

Alvast ons Smellink Interiors Trendbook 2019 ontvangen? Vraag hem hieronder aan en wij mailen het boek graag naar u toe! Een boek vol met de interieurtrends van 2019, interieur tips en prachtige sfeerafbeeldingen.