Met kerst versier je natuurlijk de kerstboom, maar vergeet ook de rest van je interieur niet! Hoe decoreer je de rest van je huis in sfeervolle kerstsferen? De vele foto’s, tips en ideetjes in dit artikel inspireren je vast en zeker!

Kerstdecoratie

De kersttrend van 2019 is roze en grijs of stoer blauw en roestbruin. De kleur roze is helemaal hot in veel najaarscollecties. Je ziet de kleur bovendien volop terug in het klassieke en chique kerstthema dit jaar. Je kunt zelf bepalen hoe ver je gaat met de Christmas make-over. Kerstsfeer creëer je al met wat glitter en sequins. Zet wat glanzende veren en simpele takken in een eenvoudige vaas of kies voor een echte blauwspar, versierd met lichtjes en een paar mooie kerstballen. Een aftel adventskalender in de vorm een houten kerstboom past ook altijd in een sfeervol kerstinterieur! De blauwe en roestbruine kersttrend is iets moderner en stoerder. Denk hierbij aan lampensnoeren, marquee lights, dennenappels, houten diertjes, zachte kleden, vachtjes, warmgekleurde kerstballen en blauwe of okergele decoraties. Materialen zoals metaal, riet en warm hout zorgen voor een prachtig modern kerstinterieur.

Kerstverlichting

Kerstverlichting zorgt voor de sfeer tijdens de feestdagen. Kerslampjes in de boom, kerstlichtjes bij het raam, om takken of in de kerstdecoratie zorgen voor een feestelijke en warme kerstsfeer. Kerstverlichting buiten in de bomen en aan de gevel maken het plaatje compleet. Je kunt er zelf voor kiezen “all the way” te gaan, op z’n Amerikaans het hele huis te versieren of het subtiel te houden met sierlijke verlichting. 

Kersttafel

Haal met kerst jouw mooiste servies uit de kast. Serveer de gerechten op grote schalen en dek de tafel in met prachtige glazen en long drinks. Vergeet de tafel niet te decoreren met extra dennenboom takjes, dennenappels, prachtig gevouwen servetjes (dit kan op de meest leuke manieren!), stijlvolle bestekzakjes en sfeervolle kaarsjes. Wil je helemaal uitpakken voorzie iedere plek dan van een naamkaartje of misschien zelfs een kleine menukaart.

Nog meer kerst inspiratie nodig? Kom langs in onze showroom, deze is de hele maand december omgetoverd in een winter wonderland! Prachtige kerstdecoraties, versierde bomen, sfeervolle verlichting, tafeldecoraties en cosy interieurs. 

Op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends? Schrijf je hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

9 + 8 =