LANDELIJK WONEN

Country Living, wonen in landelijke stijl

Deze woonstijl verwijst naar het gemoedelijke en romantische leven van het Engels platteland. Denk aan de rust van het landelijke leven, de gemoedelijkheid en gezelligheid die erbij hoort. Romantiek, bescheidenheid en duurzaamheid zijn de belangrijkste kenmerken ervan, maar ook een zekere eenvoud en elegantie horen hierbij. De sfeer van landelijk wonen is het tegenovergestelde van de stress en spanningen die het hectische en drukke stadsleven met zich meebrengt. Natuurlijk is de stijl niet alleen voorbehouden aan de bewoners van het buitengebied. Een inrichting in landelijke stijl met landelijke meubels is bij bewoners in de grote steden ook zeer in trek.

Cosy Living

 

Lekker gezellig en knus. Een “cosy feeling” krijg je bij deze stijl. Een beetje landelijk, niet al te netjes en meubelen met een beetje een doorleeft uiterlijk. Mooie eikenhouten eettafels met gestoffeerde stoelen. De bank en fauteuils met een lekkere zachte zit en ietwat nonchalante vullingen. Niet voor mensen die “Pietje Precies” willen zijn maar echt een meubel voor een gezelligheidsmens. Blijvend in trek bij jong en oud. In onze collectie zijn alle meubels maatwerk en hebben we eettafels in elke gewenste afmeting en afwerking. Boomstamtafels van mooi Europees eikenhout, ovale eettafels met massief blad, tafels met een onderstel van metaal, ronde eettafels op een kolompoot en langwerpige eettafels op zeer grote lengtes. Alles is maatwerk en klantgerichte meubelontwerpen zijn mogelijk. Gezellige banken en fauteuils in landelijke woonstijl hebben we in elke gewenste afmeting en stoffering. Fraai zijn ook de eetkamerbanken die geheel op maat worden geleverd.

 

 

In onze collectie zijn alle meubels maatwerk en hebben we eettafels in elke gewenste afmeting en afwerking. Boomstamtafels van mooi Europees eikenhout, ovale eettafels met massief blad, tafels met een onderstel van metaal, ronde eettafels op een kolompoot en langwerpige eettafels op zeer grote lengtes. Alles is door ons maatwerk en klantgerichte meubelontwerpen mogelijk. Gezellige banken en fauteuils in landelijke woonstijl hebben we in elke gewenste afmeting en stoffering. Fraai zijn ook de eetkamerbanken die geheel op maat worden geleverd.

Met veel liefde en passie voor meubelen en het interieur  presenteren wij de verschillende meubelstijlen voor 2020. De gepresenteerde meubelen komen allemaal uit de verschillende collecties van Smellink Interiors.

Kenmerk van al onze meubelen en onze meubelontwerpen is dat alles “custom made” is. We kunnen dus elk meubel aanpassen aan uw wensen.

Dit betreft maatvoering, afwerking, kleur, finish, bekleding en houtsoort van de meubelen.

Elk meubel wordt individueel gemaakt door goed opgeleid vakmensen. Tevens worden al onze meubelen gemaakt in Europese landen als Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Zonder uitzondering worden onze meubelen gemaakt in Europa.

Kwaliteit, duurzaamheid, aandacht voor het milieu, arbeidsomstandigheden en vakmanschap zijn voor ons belangrijk.