Meubelen met een verhaal! Dat zijn nog eens pronkstukken in uw interieur. Graag laten we u kennis maken met onze nieuwe Felix Monge collectie. De meubelen van “Felix Monge de Paris” zijn stuk voor stuk juweeltjes van creativiteit en vakmanschap. De ontwerper Felix Monge heeft zich laten inspireren door verre reizen en antieke voorbeelden en meubelen die vroeger werden gebruikt bij oude beroepen. 

Meubelen geïnspireerd op oude beroepen

De collectie Partenaires, wat partners betekent, bestaat uit: Les Emblématiques (het iconische), la chocolaterie (de chocoladefabriek), Mondrian en cottage chic. Deze collecties bestaan uit meubelstukken geïnspireerd op oude beroepen zoals: horlogemakers, boekhouders, architecten en notarissen. Ook zijn er veel modellen die verwijzen naar vroegere gebruiksmeubelen zoals wijnmeubelen en bistrot meubelen uit het rijke Parijse horeca leven.

Meubelen geïnspireerd op verre reizen

De collectie Classiques bestaat uit: Grands cafes de Paris (geweldige cafe’s in Parijs), Memoires de Metiers (zakelijke herinneringen), Album de voyages (reisalbum), Histoires de Famille (familie verhalen), meubles de marine (mariene meubelen) en urban classic (Stedelijke klassiekers). Dit zijn modellen die geïnspireerd zijn op het maritieme leven en meubelen die vroeger meegenomen werden op verre reizen.
Alles is fraai afgewerkt met oog voor detail en kleurnuances.
Een zeer mooie collectie individuele meubelen voor de ware liefhebber van meubelkunst

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige collectie en verhalen achter ieder meubelstuk? Bekijk dan hier de gehele Felix Monge catalogus.

Op de hoogte blijven van de laatste trends, collecties en interieur inspiratie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.