Je herkent vast het gevoel, de meubelen in jouw interieur zijn nog goed maar je wilt toch iets nieuws maar niet meteen te drastisch. Een interieur make-over betekent ook niet dat er meteen helemaal iets nieuws aangeschaft moet worden. Een home make-over met de spullen die je hebt is ook veel makkelijker dan we soms denken! Jouw vertrouwde relax fauteuil kan gewoon een tweede leven krijgen door een mooie nieuwe herstoffering. Maak dit af met bijpassende unieke sierkussentjes voor in de bank en voilá! Hieronder tips voor een mini huis make-over zonder teveel aanpassingen.

Herstofferen

Heb je een prachtige fauteuil maar is deze toe aan een nieuwe bekleding of past deze niet meer helemaal bij jouw interieur? Bij ons in de showroom kun je deze laten herstofferen in iedere gewenste stof! Zo kun je, jouw vertrouwde en comfortable fauteuil een nieuw leven geven! Alles is mogelijk: van velvet stof tot pattroontjes. Met de beste materialen en de mooiste stoffen zorgen wij ervoor dat jouw meubelen er weer als nieuw uit zien en weer heerlijk zitten! Zo is jouw fauteuil weer helemaal als nieuw en dit geeft jouw interieur een nieuwe frisse boost.

Een andere indeling

Een woning opnieuw indelen biedt vaak mogelijkheden welke je niet zou verwachten. Door het veranderen van de indeling kun je geheel nieuw interieur en lichtinval creëeren en kan er verrassend veel ruimte ontstaan. Toch is dit vaak moeilijk, de beste manier om dit aan te pakken is door het uit te tekenen. Onze stylisten helpen je graag met het herinrichten van jouw woning! Neem foto’s of een tekening van uw woning mee en onze stylisten kunnen een nieuwe indeling op maat voor je uittekenen.

Sierkussentjes

Geen nieuwe bekleding nodig maar je wilt toch iets anders? Prachtige luxe sierkussens zijn de oplossing! Match deze sierkussens voor op de bank met jouw fauteuil bekleding of bijvoorbeeld je eetkamerstoelen. Door de sierkussens op elkaar af te stemmen in kleur, design en afwerkingen kun je ze eindeloos combineren. Bij ons verkrijgbaar of te bestellen in iedere bekleding of thema. Je kunt het zo gek niet bedenken: van velvet tot patroon stoffen van bijvoorbeeld uw favoriete hobby.

Hulp nodig bij het herindelen van jouw interieur? Neem contact met ons op en onze interieurstylisten helpen u graag!

Contact us