Oktober wordt ook wel de woonmaand genoemd. Het is voor veel mensen het moment om met hun interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Tijd om het binnen gezellig te maken! In deze woonweken hebben wij bij Smellink ook een erg leuke actie en een event om inspiratie op te doen, je leest het hier! 

Grand opening La Silhouette collectie

Graag nodigen wij jullie uit voor onze GRAND OPENING LA SILHOUETTE op woensdag 24 oktober van 19:00 – 22:00. Op deze avond wordt onze verbouwde showroom gepresenteerd, gevuld met de nieuwste meubelen en de laatste interieurtrends van het najaar! Tevens zal er deze avond een special guest aanwezig zijn! Deze avond zal in het teken staan van onze nieuwe La Silhouette collectie: jong, fris en tijdloos! Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening. Ontdek deze avond ons verjongde imago onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. U bent van harte welkom, meld u aan via het contactformulier onderaan deze blog.

Inspiration design studio

Onze inspiration design studio is klaar! Een prachtig nieuw gedeelte in onze showroom vol met luxe stoffen, inspiraties, moodboards, tekeningen en eigen ontwerpen! Een echt interieur design centre walhalla waar onze stylisten alle woonwensen laten uitkomen! Een geheel op maat gemaakt interieur ontwerp of hulp nodig bij het vinden van uw droombank, alles kan! Graag gaan onze stylisten met u om de “inspiration” tafel om al uw interieurdromen werkelijkheid te laten worden. Maak een afspraak of kom langs voor een kennismaking! 

Speciale woonweken actie!

In de oktober woonmaand hebben wij natuurlijk ook een speciale woonweken actie. Om te vieren dat onze showroom en onze nieuwe La Silhouette collectie helemaal klaar is hebben wij een leuke actie bij een bestelling of besteding in deze collectie! Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor de voorwaarden. 

U bent van harte welkom op onze GRAND OPENING LA SILHOUETTE! Meld u aan via het contactformulier!
P.S. Ons interieur trendbook 2019 ontvangen? Laat het in het bericht weten dan mailen wij deze graag naar u toe, een prachtig trendbook met de nieuwste trends en sfeerbeelden voor 2019.