Topkwaliteit meubelen, voor de liefhebbers van mooi wonen!

Al onze meubelen zijn maatwerk, dus uw specifieke wensen realiseren is geen enkel probleem. 
U bepaalt de afmetingen, de houtsoort, de bekleding en de gewenste afwerking. Kortom; “U bedenkt het en wij maken het”.  
Alles wordt in Europa gemaakt door goed opgeleide vakmensen. 
Onze interieurstylisten helpen u graag om uw interieurwensen te realiseren.

BANKEN
AANBOUWWANDEN
EETHOEKEN
SLAAPKAMERS
SALONTAFELS
KASTEN
KLEINMEUBELEN
BUREAUS

DRESSOIRS

FAUTEUILS
BOEKENKASTEN
TV MEUBELEN
VITRINEKASTEN
WANDTAFELS
STOELEN

BUITENMEUBELEN 

Je huis is de plek waar je, je thuis voelt! Een plek om te ontspannen en om mooie momenten te beleven. De plek waar rust, comfort, genot en gezelligheid samen komen. Maar wat het ideale huis is, dat is natuurlijk persoonlijk. Een interieur is een spiegel waarin u uw persoonlijkheid en karakter laat terugkomen. Daarom bieden wij u meubelen die geheel naar uw wensen en smaak worden gemaakt. We helpen u graag bij de keuze van de juiste meubelen, de indeling en de styling van uw interieur. Op onze website tonen we een groot aantal eigen collecties. In onze showroom kunt u nog meer inspiratie opdoen en tonen wij u de vele mogelijkheden.
Wij doen ons best om onze website altijd up to date te houden, maar het kan wel eens voorkomen dat een bepaald product nog niet op onze website staat. Maakt u zich geen zorgen, ook het product dat u zoekt kunnen wij leveren. Aarzel dus niet en neem
contact met ons op, dan maken wij een passend offerte.

Scherp geprijsde meubelen

Naast onze uitgebreide collecties, verkopen wij ook meubelen uit onze showroom. Deze showroommodellen mogen voor een scherpe prijs onze showroom verlaten. Deze “Black Editions” meubelen zijn de laatste uit hun reeks. Bent u benieuwd welke meubels in de sale zijn? Bekijk dan gauw onze Black Editions website.