Juist omdat we tegenwoordig zoveel “online” doen, is het fijn om af en toe even weg te kruipen op de bank met een goed boek. Daarnaast is het opvullen van je interieur met de mooiste boeken ook gewoon heel leuk. Maar hoe meer boeken en accessoires we verzamelen, hoe groter de uitdaging om alles een waardig plekje in huis te geven. Daarom 3 creatieve manieren voor het opbergen van jouw boeken in stijl!

Wandkasten op maat

Je hebt ze vast wel eens gezien, grote bibliotheek kasten vol met boeken! Maar je kunt hier tegenwoordig zoveel meer mee. Laat ze op maat maken met bijvoorbeeld speciale schuifdeuren met daarachter plek voor een televisie. Zo creeër je nog meer ruimte en door je eigen indeling te bepalen geef je een modern twist aan de oude bekende boekenkast. Vul hem verder op met leuke accesoires en door de boeken op kleur te sorteren creeër je vrolijke accenten in je interieur. Bovedien ontstaat er iets meer rust in huis. Onze stylisten helpen je graag met het uittekenen van de perfecte wandkast. Afmetingen, indelingen en houtkleuren kunnen geheel naar wens! Je kunt natuurlijk de kast helemaal open laten, maar wil je wat spullen uit het zicht houden maak dan gebruik van een deurtje of opbergmand.

Een vitrinekast is echt een pronkstuk in een interieur. Deze kast is in het bijzonder erg leuk als je een speciale verzameling van boeken hebt. Deze blijven stofvrij door ze achter het glas te plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten vitrinekasten en ook deze worden vaak op maat gemaakt zodat hij perfect in jouw huis past.

Boeken zijn kunst!

Boeken zijn als interieur accessoires niet meer weg te denken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Als nachtkastje met een mooie lamp erop, als klok, boeken opgehangen aan de muur of ingelijst! Maar onze voorkeur gaat toch uit naar een prachtige kast op maat!

Laat zien wat je hebt!

Je hebt vast een aantal boeken waar je erg trots op bent. Dan is het natuurlijk zonde om ze weg te stoppen in een kast. Zet daarom de mooiste boeken op een aantal planken tegen de muur of leg ze op de koffietafel of dressoir. Zo sla je twee vliegen in één klap! De boeken zijn netjes opgeborgen en jouw interieur heeft een nieuw boost gekregen. Waardoor je jouw interieur weer een stukje persoonlijker maakt omdat je laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je mooi en interessant vindt. Wissel eens in de zoveel tijd de stapel boeken op de koffietafel om zodat je telkens opnieuw blij wordt van jouw favorieten.

 

Hulp nodig bij het vinden of ontwerpen van jouw perfect wandkast/aanbouwwand? Neem contact met ons op en onze interieurstylisten helpen uw graag!

Contact us