OVER ONS

We helpen u graag!

KOFFIE IS KLAAR!

NEEM GERUST CONTACT MET ONS!

OVER ONS

Rond het jaar 1920 had de grootvader van de huidige eigenaar van Smellink Interiors het beroep van meubelmaker. In een kleine werkplaats maakte hij met enkele medewerkers op bestelling meubelen die geheel naar wens van de klant werden gemaakt. De klant ging trouwen, verhuizen of wilde gewoon nieuwe meubelen aanschaffen en besprak dan met de meubelmaker wat gewenst was.
In de meubelmakerij ging men dan met de opdracht aan het werk en op de afgesproken datum werden de meubelen geleverd.
Massief hout, kwaliteit, duurzaamheid, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor milieu en omgeving waren toen vanzelfsprekend.
Hoe anders is het nu.
Momenteel komen vele meubelen uit het verre oosten en andere lageloonlanden. Kenmerken zijn goedkoop, massaproductie, imitatie, lage kwaliteit en geen aandacht voor milieu en duurzaamheid.
Zaken waar wij geheel anders over denken.
De liefde voor mooie meubelen. Het zit in onze genen. We zijn opgegroeid in een meubelomgeving en het meubelvirus is ons met de paplepel ingegoten.
Met de jaren wordt de liefde voor het meubel, vakmanschap en kwaliteit alleen maar verder versterkt. Tijdens de vele reizen door heel Europa ontmoeten we talloze mensen met wie wij deze passie delen; fabrikanten, ontwerpers, meubelmakers, architecten, stylisten en vele andere liefhebbers van interieur en mooie meubelen.
Wij delen deze passie graag met u.
Smellink Interiors is een uniek concept. Het staat voor exclusieve en originele collecties met nieuwe stijlen, invloeden en ontwikkelingen, waarbij uw persoonlijke smaak het uiteindelijke product creëert.
Op deze website vind u het beste dat Europa op meubelgebied te bieden heeft.
Prachtige ontwerpen, uitgevoerd in eerlijke materialen, in natuurlijk hout en gemaakt met vakmanschap door goed opgeleide vakmensen. Met veel aandacht voor kwaliteit, het milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden.
Onze collecties worden uitsluitend in Europa gemaakt. Elk meubel is individueel geproduceerd geheel naar wens en specificaties van de klant.
De Italiaanse stijlvirtuozen, de Engelse cabinet makers, de Franse ebenisten en de vele andere Europese meubelmakers maken voor u geheel naar uw wensen elk meubel individueel. Voor de ware liefhebber een lust voor het oog en een bezit voor jaren. Breng eens een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Onze stylisten en medewerkers helpen en adviseren u graag!

Met vriendelijke groet,
Henk Smellink en medewerkers