OVER ONS

We helpen u graag!

KOFFIE IS KLAAR!

NEEM GERUST CONTACT MET ONS!

Unieke meubelcollecties

Wij bieden u exclusieve en originele meubelcollecties met als uitgangspunt dat uw persoonlijke voorkeur en smaak het uiteindelijke product creëert. Onze collecties variëren van klassieke vormen tot eigentijdse moderne modellen en van Landelijke Stijl tot Industrial Look.

Maatwerk

Al onze meubelen zijn maatwerk en worden gemaakt geheel naar de wensen van de klant. De getoonde meubelen in onze showroom en op de website kunnen we indien gewenst aanpassen aan uw specifieke wensen betreffende afmetingen, kleurafwerkingen en bekledingen.

Duurzaamheid

In onze collecties vindt u het beste dat Europa op meubelgebied te bieden heeft. Prachtige ontwerpen, uitgevoerd in eerlijke materialen, in natuurlijk hout en gemaakt met vakmanschap door goed opgeleide vakmensen. Met veel aandacht voor kwaliteit, het milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden. Onze collecties worden uitsluitend in Europa gemaakt.

Geschiedenis

Omstreeks 1920 begon de grootvader van de huidige eigenaar een meubelmakerij. In de kleine werkplaats maakte hij met enkele medewerkers op bestelling meubelen die geheel naar wens van de klant werden gemaakt. De klant ging trouwen, verhuizen of wilde gewoon nieuwe meubelen aanschaffen en besprak dan met de meubelmaker wat gewenst was. In de meubelmakerij ging men dan met de opdracht aan het werk en op de afgesproken datum werden de meubelen geleverd. Massief hout, kwaliteit, duurzaamheid, goede arbeidsomstandigheden en aandacht voor milieu en omgeving waren toen vanzelfsprekend.

Nu anno 2020 hebben wij deze uitgangspunten nog steeds hoog in het vaandel staan en maken wij de meubelen geheel op maat en naar uw wensen.

Advies en Showroom

Breng eens een bezoek aan onze 2500 m2 grote showroom. U bent van harte welkom! Onze showroom is ook op afspraak geopend en we hebben dan alle tijd om u goed te adviseren. Onze stylisten en medewerkers helpen en adviseren u graag. We komen ook graag voor advies bij u thuis en maken met plezier een voorstel voor een meubelstuk op maat of voor een uitgebreid voorstel voor een compleet interieur.

Met vriendelijke groet,
Henk Smellink en medewerkers