Hoge kwaliteit meubelen, limited editions en ook nog eens scherp geprijsd! Drie kenmerken waarvan onze ogen gaan glunderen. Maar waar vind je deze meubelen? Lees hier onder meer. 

De laatste in de reeks

Doordat deze meubelen de laatsten zijn uit hun reeks en dus niet meer in een andere afmeting, bekleding of afwerking geleverd kunnen maar wel van hoog kwaliteit en design zijn worden het limited editions benoemd. Al deze meubelen zijn te vinden in de Black editions collectie by Smellink Interiors. Hoge kwaliteit meubelen, duurzaam geproduceerd in Europa voor een scherpe prijs!

Interieursetting in onze showroom

Op de Black editions website kunt u zich alvast oriënteren en ook op social media houden we u iedere woensdag op de hoogte van de Black Edition topper van de week. Maar service, kwaliteit en zitcomfort zijn natuurlijk ook erg belangrijk! In onze showroom hebben wij een speciale Black edition interieursetting waar u de meubelen kunt bekijken en zelf het zitcomfort kunt ervaren. Tevens kunt u de meubelen via de website of via mail al reserveren.

Ontdek de Black editions website

Ontdek deze scherp geprijsde meubelen op onze nieuwe Black Editions website. Een website volledig gevuld met deze limited edition meubelen. Op de website worden de meubelen iedere maand gerouleerd, dus hou deze goed in de gaten om de nieuwste modellen niet te missen. Aangezien van de meeste meubelen nog maar één exemplaar is, is het “your last change to buy”, DON’T MISS IT.

Op de hoogte blijven van de nieuwste meubelen, collecties en interieurtrends? Schrijf u dan hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

P.S. Ons interieur trendbook 2019 ontvangen? Laat het in het bericht weten dan mailen wij deze graag naar u toe, een prachtig trendbook met de nieuwste trends en sfeerbeelden voor 2019.

3 + 7 =