Als u een huis heeft gekocht of laten bouwen in het buitenland betekent dit vaak dat er ook een (volledig) nieuwe inrichting moet worden aangeschaft. Om praktische redenen wordt de inrichting meestal in Nederland uitgezocht. Dat dit tijd gaat kosten is één ding dat zeker is. Maar hoe stemt u alles op elkaar af en hoe krijgt u alles vanuit Nederland naar uw huis in het buitenland? Bij Smellink Interiors kan dit allemaal voor u geregeld worden!

Totale inrichting in één dag

Bij Smellink Interiors kunt uw uw totale inrichting in één dag uitzoeken. Onze interieurstylisten helpen u graag met het bepalen van de stijl, het uitzoeken van de meubelen tot aan het afstylen. Doordat wij verschillende interieurstijlen aanbieden kan u droom interieur altijd gerealiseerd worden, door stijlen te mixen kan er een tijdloos interieur voor u tweede huis of vakantiewoning gecreëerd worden. Alle meubelen zijn van hoge kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben en klasse uitstralen. Van woonkamer en slaapkamer tot serre, terras en tuinmeubelen alles is bij ons verkrijgbaar! Onze interieurstylisten werken aan de hand van een plattegrond of een moodboard, vanuit hier tekenen zij graag samen met u alle ideeën uit!

Droomhuis in het buitenland

Uiteraard geven onze interieurstylisten ook graag interieurtips. Bijvoorbeeld als u het huis ook gaat onder verhuren of om gewoon de juiste ‘vakantie’ sfeer te creeëren. Samen met u maken wij van uw huis in het buitenland een echt droomhuis waar het heerlijk thuiskomen is. Waar u even kunt ontsnappen van het dagelijks leven en helemaal tot rust kunt komen. Bekijk hier onze Second Home Brochure.

Eigen transport en levering door heel Europa!

Al onze meubelen worden worden uitsluitend in Europa gemaakt. Elk meubelstuk is individueel geproduceerd, geheel naar wens en specificaties van de klant. Verder hebben wij ons eigen meubeltransport en leverings service door heel Europa! Er word samen een bezorgdatum afgesproken, waarop alles naar uw huis in het buitenland wordt gebracht. Internationaal meubeltransport kan ook geregeld worden.

Hulp nodig bij het inrichten, opknappen of herinrichten van u tweede huis of vakantie woning? Of het maken van passende moodboards? Neem contact met ons op en onze interieurstylisten helpen uw graag!

Contact us