Fauteuils zijn er in allerlei soorten en maten. Ben jij van plan om een nieuwe fauteuil aan te schaffen of jouw huidige fauteuil te laten herstofferen en weet je nog niet zo goed welk exemplaar je moet kiezen? In dit artikel hebben wij voor jou onze top 3 best beoordeelde fauteuils op een rij gezet! 

Fauteuil 1: De William

Onze William is een Engelse oorfauteuil verkrijgbaar met bijpassende hocker. Op de foto is de fauteuil uitgevoerd in een roze/rode kelim print maar is verkrijgbaar in iedere gewenste bekleding en afmeting. Een Engelse oorfauteuil, ook wel bekend als de vleugelstoel zijn te herkennen aan hun vorm en bekleding. Nog steeds zijn deze Engelse fauteuils erg populair in het hedendaagse interieur. De grootte van de stoel geeft hem een statige uitstraling en maakt het een pronkstuk van je interieur. Bekledingen die vooral geliefd zijn, zijn bloemenprints of geruite prints. Dit pas erg goed binnen het typisch Engelse interieur dat ook wel landelijk klassiek wordt genoemd. Het verschil met een Franse fauteuil zit hem in het design en de zichtbaarheid van het hout. Naast het verzorgen van hoge zitcomfort zijn Engelse fauteuils vanwege hun maat ook erg geschikt om een lege hoek in je huis op te vullen.

 

Fauteuil 3: De Anna

Onze Anna is ook een Engelse Oorfauteuil. We kunnen dus eigenlijk zeggen dat de Engelse oorfauteuil de grote favoriet is! De Anna is afgebeeld (hieronder) in een military stof. Een echte eyecatcher voor de paardenliefhebber! Ook weer verkrijgbaar in iedere gewenste maat, kleur en stof.

Fauteuil 2: De Helen

De Helen is een Engelse Fauteuil met caption uit onze Dickens collectie. Onze Dickens collectie is een hoogwaardige meubel collectie van banken en fauteuils die geïnspireerd zijn door de Engelse meubeltraditie. Op de afbeelding (hieronder) is de fauteuil uitgevoerd in een wollen visgraat. Natuurlijk is ook hierbij iedere gewenste bekleding mogelijk. De Helen is ook verkrijgbaar als loveseat. Ook bij deze fauteuil kunnen de afmetingen en afwerkingen weer geheel naar wens.

Hulp nodig bij het vinden van je droom fauteuil? Of het kiezen van de juiste bekleding voor het herstofferen van jouw fauteuil? Neem contact met ons op en onze interieurstylisten helpen je graag!

Contact us