Wandtafels

IEDERE AFMETING

IEDERE HOUTKLEUR

Een vitrinekast is vaak een pronkstuk in de woonkamer. Niet alleen omdat je daar je dierbaarste en mooiste spullen in etaleert, maar ook omdat de kast sfeer in het interieur geeft. Vroeger werd de kast gebruikt om het mooiste servies in te etaleren. Tegenwoordig gebruikt men de kast op veel meer manieren. Het etaleren van een verzameling, kunstvoorwerpen of voor foto’s van mooie en dierbare momenten.

Natuurlijk moet de kast er mooi uitzien, maar de functie van de kast is ook belangrijk. Wij hebben zowel buffetkasten (de houten vitrinekasten), stoere metalen vitrinekasten, klassieke kersen kasten of eiken kasten voor in de keuken of in de woonkamer.

Vitrinekasten op maat

Vitrinekasten worden vaak gebruikt om iets in te presenteren. Een kostbaar erfstuk of gewoon de mooie verzameling schelpen die je laatst gevonden hebt tijdens een strandwandeling. Vaak hebben vitrinekasten ook een design waar je blik automatisch naar toe getrokken wordt. De vitrinekasten van Smellink Interiors kunnen op maat gemaakt worden. De afmetingen, indeling, houtkleuren en afwerkingen bepaalt u dus helemaal zelf.

Een vitrinekast met verlichting

De kasten uit onze collecties zijn allemaal maatwerk en kunnen dus geheel naar uw eigen wensen worden gemaakt. Ook is de afwerking, indeling en kleur te kiezen. Verlichting in het vitrinegedeelte om de inhoud mooi uit te lichten is dan ook geen probleem. Heb je zelf een idee hoe je favoriete kast eruit moet komen te zien? Geen probleem. Wij kunnen elk model voor je maken. Kom langs in onze showroom en onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van de vitrinekast van je dromen.