Je eigen unieke kast: Geheel op maat voor je gemaakt!

Je eigen unieke kast: Geheel op maat voor je gemaakt!

Introductie:

Wil je een kast die perfect past bij jouw wensen en interieurstijl? Bij ons kun je niet alleen kiezen uit diverse stijlen en ontwerpen, maar geven we je ook de mogelijkheid om jouw eigen kast te ontwerpen. Of het nu gaat om een aanbouwwand, boekenkast of vitrinekast, wij maken het voor jou mogelijk. In dit blog lees je hoe het proces verloopt en hoe we samen jouw ideale kast realiseren.

Stap 1:

Bespreek jouw wensen. Het begint allemaal met een grondig gesprek waarin jij jouw wensen en eisen met ons deelt. Heb je veel boeken die op een speciale manier moeten worden opgeborgen? Verzamel je kunstwerken die je graag wilt laten zien? Wil je jouw mooiste servies veilig achter glas bewaren? Of zoek je vooral veel opbergruimte met deuren en lades? Bij ons is vrijwel alles mogelijk, en we staan open voor al je ideeën.

Stap 2:

Kom eens langs in onze showroom of mail ons met informatie over je wensen. Een ruwe schets met enkele foto’s van de plek waar je de kast wilt plaatsen is voldoende om een eerste voorstel voor je uit te werken.

Thuismeting. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe kast perfect in jouw ruimte past, komen onze experts indien nodig bij jou thuis voor een nauwkeurige meting. We kunnen je dan bij je thuis adviseren en werken het ontwerp verder uit en garanderen dat de kast niet alleen functioneel is, maar ook naadloos in jouw ruimte past.

Stap 3:

Schetsen en technische tekeningen. Onze ontwerpers gaan aan de slag met schetsen op basis van jouw wensen en de thuismetingen. Deze schetsen worden vervolgens omgezet in gedetailleerde technische tekeningen. Hierin worden alle afmetingen en specificaties vastgelegd, zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw op maat gemaakte kast.

 

Stap 4:

Kies je materialen en kleuren. Bij ons heb je de vrijheid om niet alleen het ontwerp maar ook de materialen en kleuren te kiezen. Wil je een warme houtsoort, een eigentijdse kleur, of misschien een combinatie van beide? Het is allemaal mogelijk. Onze experts adviseren je graag over de beste keuzes die passen bij jouw stijl en interieur.

Stap 5:

Computeropmaak. Zodra alle keuzes zijn gemaakt, wordt een realistische computeropmaak gecreëerd. Zo krijg je een voorproefje van hoe jouw kast eruit zal zien in de gekozen materialen en kleuren. Dit biedt de mogelijkheid om eventuele aanpassingen door te voeren voordat de productie begint.

Conclusie:

Bij ons draait het niet alleen om het kopen van een kast, maar om het creëren van een uniek meubelstuk dat perfect past bij jouw wensen en levensstijl. Met vakmanschap en personalisatie als focus garanderen we niet alleen functionaliteit maar ook een stuk dat jouw interieur verrijkt. Ontwerp vandaag nog jouw eigen kast en laat ons je begeleiden naar een perfect meubel dat echt geheel naar jouw wensen gemaakt wordt.

Collectie aanbouwkasten

 

 

Terug naar blog