Boekenkasten

IEDERE AFMETING

IEDERE HOUTKLEUR

Boekenkasten behoren tot de bekendste kasten. We kennen allemaal het gezegde; “Toon mij uw boekenkast en ik vertel u wie u bent”. Een fraaie boekenkast wordt vaak geassocieerd met status en elegantie. Ook in ons digitale tijdperk geeft een fraaie boekenkast nog steeds een elegantie en sfeer aan uw interieur. Wij maken uw boekenkast of boekenwand geheel op maat voor u en alles wordt aangepast aan uw individuele wensen. De afmetingen, de houtkleur en afwerking, alles kunt u zelf bepalen. Onze meubelspecialisten en interieurstylisten inventariseren uw wensen en maken een fraaie schets met de ontwerpen en een passende offerte. Een boekenwand met een ladder, een combinatie van een boekenwand met tv-meubel, een losse boekenkast met een speciale afmeting? U zegt het maar en we maken het voor u.

Creatieve manieren om je boekenkast te gebruiken

Juist omdat we tegenwoordig zoveel “online” doen, is het fijn om af en toe even weg te kruipen op de bank met een goed boek. Daarnaast is het opvullen van je eigen boekenkast met de mooiste boeken ook gewoon heel leuk. Maar hoe meer boeken en accessoires we verzamelen, hoe groter de uitdaging om alles een waardig en mooi plekje in huis te geven.

Wandkasten en boekenkasten op maat

Je hebt ze vast weleens gezien, grote bibliotheekkasten vol met boeken. Maar je kunt hier tegenwoordig zoveel meer mee. Laat ze op maat maken met bijvoorbeeld speciale schuifdeuren met daarachter plek voor een televisie. Zo creëer je nog meer ruimte en door je eigen indeling te bepalen geef je een moderne twist aan de oude bekende boekenkast. Vul de boekenkast verder op met leuke accessoires en door de boeken op kleur te sorteren creëer je vrolijke accenten in je interieur. Bovendien ontstaat er iets meer rust in huis. Onze interieurstylisten helpen je graag met het uittekenen van de perfecte wandkast. Afmetingen, indelingen en houtkleuren kunnen geheel naar wens! Je kunt natuurlijk de kast helemaal open laten, maar wil je wat spullen uit het zicht houden maak dan gebruik van een deurtje of opbergmand. Een vitrinekast is echt een pronkstuk in een interieur. Deze kast is in het bijzonder erg leuk als je een speciale verzameling van boeken hebt. Deze blijven stofvrij door ze achter het glas te plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten vitrinekasten en ook deze worden vaak op maat gemaakt zodat hij perfect in jouw huis past. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.