Buitenmeubels

LET’S GO OUTSIDE

BROCHURE OUTDOOR

Buitenmeubels zijn een verlengstuk van uw fraaie interieur en laten deze doorlopen naar de buitenruimte, wintertuin of serre. Onze outdoor collectie bestond oorspronkelijk uit Lloyd Loom meubelen die specifiek werden behandeld voor buitenshuis gebruik. Door de jaren heen nam de vraag naar kwalitatief buitenmeubilair voor alle weersomstandigheden toe, en werd er een reeks outdoor meubilair ontworpen die het hele jaar door buiten mag staan. We werken samen met de fraaie collectie van Vincent Sheppard en Vincents Garden. Een unieke collectie met eigenzinnige ontwerpen voor uw buitenruimte. De collecties zijn ook zeer goed te gebruiken in serres, op balkons en terrassen.

Traditionele buitenmeubels Lloyd Loom collectie

Smellink Interiors heeft naast hun eigen prachtige indoor collectie nu ook een all weather en traditionele outdoor Lloyd Loom collectie. Gedurfde designs, hoogwaardig kwaliteit en het welgekende comfort van Vincent Sheppard. Prachtige teakhouten buitentafels, buitenstoelen, lounge stoelen en sofa’s met een aluminium frame en een bekleding van handgeweven draden of vlechtwerk. Hun aanvullende tuinaccessoires en bijzettafels zijn door het prachtige design zowel binnen als buiten goed te combineren. De outdoor Lloyd Loom eettafels en eetkamerstoelen zijn erg makkelijk in onderhoud. Het geweven papier kan makkelijk met een vochtige doek en milde zeep worden gereinigd en is resistent tegen vuil en vochtigheid. De luxe lounge stoelen, sofa’s en bijzetmeubelen zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en RAL kleuren

Loungeset en buitenmeubelen voor serre, balkon of terras

De collectie van Vincent Sheppard en Vincents Garden is exclusief en van hoogwaardig design. Kom langs in onze showroom en ontdek onze collectie buitenmeubels.