Eettafels op maat en eetstoelen met hoog zitcomfort.

Houdt u ervan om heerlijk na te tafelen dan is er in onze collectie eetkamertafels volop keuze. Van een low dining eettafel tof uitschuifbare langwerpige eettafels, van een grote ovale eettafel tot een mooie kleinere flexibele eettafel voor uw nieuwe appartement. In onze uitgebreide collectie zijn ze allemaal aanwezig. Van klassieke eetkamertafels tot een boomstamtafel op maat in diverse houtsoorten volgens de laatste interieurtrends. Een klassiek of metalen onderstel, een speciale afmeting, u bedenkt het en wij maken het. Alle afmetingen en afwerkingen zijn mogelijk en we kunnen alles maken geheel naar uw wensen. Dit is mogelijk doordat wij onze eigen collecties ontwerpen en alles produceren geheel naar wens van onze klant.

Houdt u ervan om heerlijk na te tafelen dan zijn onze diepe eetkamerstoelen zeer geschikt, of wilt u juist een actieve zit; wij hebben genoeg modellen met ieder een eigen zitcomfort en uitstraling. Wij bezitten een grote collectie eetstoelen van klassiek tot modern. Doordat u de stoelen geheel naar uw wens en smaak kunt samenstellen ontstaat de perfecte design stoel voor uw interieur.

Eetkamerstoelen met of zonder armleuning

Kom langs in de showroom en probeer ons grote scala eetkamerstoelen uit en u ontwerpt samen met onze interieurstylisten u perfecte stoel.