DESIGN MEUBELS

BANKEN
KASTEN
FAUTEUILS
KLEINMEUBELEN
EETHOEKEN
SALONTAFELS
STOELEN

WANDMEUBELEN

BUITENMEUBELS 

BUREAUS

DRESSOIRS

WANDTAFELS
TV MEUBELEN
VITRINEKASTEN
SLAAPKAMERS
BOEKENKASTEN

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

MAATWERK MEUBELEN

Exclusieve design meubels

Onze collectie exclusieve design meubels varieert van moderne meubelstijlen tot klassieke meubelstijlen. Wij hebben meubelcollecties in de landelijke stijl en in de industriële stijl. Onze meubelen zijn geïnspireerd door de Engelse en Franse meubelstijlen maar ook door hedendaagse en eigentijdse meubelstijlen en meubelontwerpen.
Naast de kwaliteit staan wij garant voor duurzaam en milieuvriendelijke gemaakte meubels/ meubelen. Topkwaliteit meubels allemaal handgemaakt in Europa door goed opgeleide vakmensen met liefde voor het meubelambacht. Ontworpen door en voor mensen met smaak en liefde voor hun interieur. Ontdek het allemaal in de showroom van Smellink Interiors.

Unieke meubels in maatwerk

Smellink Interiors is een uniek meubelbedrijf. Al onze meubelen worden namelijk op maat voor u gemaakt. Of het nou gaat om een boekenkast op maat, een wandmeubel speciaal naar uw wensen aangepast, een tv-meubel op maat of een vitrinekast op maat voor u gemaakt, het kan allemaal bij Smellink Interiors. Ook voor onze collecties gestoffeerde meubelen wordt alles voor u op maat gemaakt. Een hoekbank in een speciale afmeting, eenbank die past in uw erker, een Chesterfield bank in leer of stof en op maat gemaakt? Geen probleem. Wij maken het graag voor u.

In eerste instantie wordt er vaak pas aan meubels op maat gedacht bij een lastig hoekje of bij ruimtes met ongebruikelijke hoeken of maten. Maar meubels op maat zijn ook veel persoonlijker. Je kunt deze immers helemaal aan jouw wensen aanpassen. Met onze collecties meubelen creëer je een uniek en persoonlijk interieur. Want als je niet durft “out of the box” te denken, dan zou iedereen hetzelfde interieur hebben.

Ontwerp uw eigen meubelen

Het zelf ontwerpen van een meubelstuk klinkt vaak moeilijker dan het is maar met wat losse ideeën of schetsen kom je vaak al heel ver. Vanaf een eerste idee of schets kunnen onzemeubel- en interieurstylisten je verder helpen, adviseren en samen met jou iets ontwerpen wat helemaal bij jou en je interieur past. Alles kan naar wens worden gemaakt: afmetingen, bekledingen, houtsoorten, afwerkingen en indelingen. Bij handgemaakte meubels kan alles exact zoals jij het wilt, zo kun je van jouw meubel op maat een heel persoonlijk product maken.

Hoogwaardige kwaliteitsmeubelen uit Europa met oog voor mens en milieu

Al onze collecties meubelen worden met zorg ontworpen en gemaakt door goed opgeleide vakmensen. Wij hechten waarde aan veilige en goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van duurzame en eerlijke materialen. Al onze meubelen worden in Europa gemaakt. Elke order wordt per meubel speciaal voor u als klant samengesteld. Dus geen containers vol uit het verre oosten met alle dubieuze en oncontroleerbare gevolgen op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden en transport.
Onze meubelen zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardig, exclusief en op maat gemaakt, maar onderscheiden zich ook op het gebied van duurzaamheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Doordat wij onze meubels zelf ontwerpen en produceren kan alles op maat gemaakt worden. Ieder mens heeft zijn of haar eigen persoonlijke smaak en door de grote diversiteit in onze collecties van meubelstijlen kunnen we ieders droominterieur realiseren. Van klassiek tot modern, van landelijk tot vintage of van Engels tot Eclectisch. Een mix van verschillende stijlen, een compleet interieur of heeft u een advies nodig bij één meubelstuk uit onze collecties. Onze interieurstylisten helpen en adviseren u graag. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.