ONZE MEUBELEN

BANKEN
KASTEN
FAUTEUILS
KLEINMEUBELEN
EETHOEKEN
SALONTAFELS
STOELEN

WANDMEUBELEN

BUITENMEUBELS 

BUREAUS

DRESSOIRS

WANDTAFELS
TV MEUBELEN
TAPIJTEN
SLAAPKAMERS
BOEKENKASTEN

ATELIERS DE PARIS

BROCHURE THUIS WERKEN

Exclusieve meubels

Onze exclusieve meubel collecties variëren van moderne meubelstijlen tot klassieke meubelstijlen. We bieden tevens meubelcollecties in de landelijke stijl en meubelen met een industriële uitstraling. Veel meubelontwerpen zijn geïnspireerd door de Engelse en Franse meubelstijlen maar ook door hedendaagse en eigentijdse meubelstijlen.
Naast de kwaliteit staan wij garant voor duurzaam en milieuvriendelijke gemaakte meubelen. Topkwaliteit meubels allemaal handgemaakt in Europa door goed opgeleide vakmensen met liefde voor het meubelambacht. Ontworpen door en voor mensen met smaak en liefde voor hun interieur. Ontdek het allemaal in de 
showroom van Smellink Interiors

Unieke meubels en maatwerk

Smellink Interiors is een uniek meubelbedrijf. Al onze meubelen worden namelijk op maat voor u gemaakt. Of het nou gaat om een boekenkast op maat, een bijzondere afmeting voor uw eetkamertafel, of een wandmeubel speciaal naar uw wensen aangepast, het kan allemaal bij Smellink Interiors. Ook bij onze collecties gestoffeerde meubelen wordt alles voor u op maat gemaakt. Een hoekbank in een speciale afmeting, een bank geheel aangepast aan uw wensen? Geen probleem. Wij maken het graag voor u.

Ontwerp uw eigen meubelen

Het zelf ontwerpen van een meubelstuk klinkt vaak moeilijker dan het is maar met wat losse ideeën of schetsen kom je vaak al heel ver. Vanaf een eerste idee of schets kunnen onzemeubel- en interieurstylisten je verder helpen, adviseren en samen met jou iets ontwerpen wat helemaal bij jou en je interieur past. Alles kan naar wens worden gemaakt: afmetingen, bekledingen, houtsoorten, afwerkingen en indelingen. Bij handgemaakte meubels kan alles exact zoals jij het wilt, zo kun je van jouw meubel op maat een heel persoonlijk product maken.

Hoogwaardige kwaliteitsmeubelen uit Europa met aandacht voor duurzaamheid en vakmanschap!

Al onze collecties worden met zorg ontworpen en gemaakt door goed opgeleide vakmensen.

Wij hechten waarde aan veilige en goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van duurzame en eerlijke materialen. Al onze meubelen worden in Europa gemaakt. Elk meubel wordt per stuk en speciaal voor u als klant gefabriceerd.

Onze interieurstylisten helpen en adviseren u graag. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.