Kleinmeubelen

Kleinmeubelen zijn onmisbaar in elk interieur. Met verschillende kleinmeubelen geef je je interieur iets extra’s. Een speels klein halkastje, een fraaie sidetable achter de bank, een mooie klassieke houten spiegel, een boekenmolen, een schaaktafel of een wijnkastje voor uw wijncollectie, het is allemaal terug te vinden in onze uitgebreide collectie kleinmeubelen. Is de afmeting of kleur van het model dat u op onze website heeft gezien niet helemaal uw keuze? Geen enkel probleem. Alle getoonde meubelen kunnen naar uw wensen worden aangepast.

Kleinmeubelen op maat

De wandtafel achter de bank iets breder of met een paar laden uitgevoerd? We maken het geheel op maat naar uw wensen. Kleinmeubelen zijn niet alleen mooi maar geven ook karakter aan uw interieur. De kleinmeubelen in onze hoogwaardige meubelcollecties zijn er in alle verschillende stijlen, kleuren, houtsoorten, afmetingen en volledig op maat een 100% naar wens samen te stellen.

Kleurrijke kleinmeubelen Bayonne Collectie

De Bayonne Collectie is een eigen collectie kleinmeubelen van Smellink Interiors. Alle meubelen worden op bestelling handgemaakt, dit betekent dat de afmetingen, stoffen, houtkleuren en afwerkingen helemaal naar wens kunnen. Deze collectie is herkenbaar aan de unieke kleurrijke afwerkingen en detaillering. In onze showroom en de meubelcatalogus en meubelbrochure vindt u vele voorbeelden van al eerder ontworpen kastjes, wandtafels, televisiekastjes, bijzettafels en dressoirs. Tevens kunt u deze ook zelf aanpassen aan uw wensen en de afmetingen en kleuren veranderen in de al bestaande modellen. Ook bij het produceren van onze collectie kleinmeubelen besteden wij veel aandacht aan het milieu, arbeidsomstandigheden en duurzaamheid.