Colorblocking

Colorblocking’, een hele vrolijke en kleurrijke trend. Helemaal hot, hip en trendy ! Door opvallende en gedurfde kleuren en combinaties te kiezen gaan we voor een spannend en gewaagd interieur. We gaan lekker gek met okergeel, knalrood, fel oranje, smaragd groen en fuchsia roze. Colorblocking is overgewaaid van de modewereld, en inmiddels ook een echte interieurtrend! Ben jij niet bang voor een beetje kleur? Onze Bayonne Collectie laat de vele mogelijkheden zien wat u kunt doen met kleur.

Gewaagd contrast

Overgewaaid van de fashion catwalk naar de interieurwereld. Colorblocking staat voor het combineren van opvallende kleuren om zo een gewaagd contrast te creëren. De veilige weg wordt over- geslagen, beige- en crèmekleuren worden ingewisseld voor contrasterende, felle kleuren. Een beetje lef heb je wel nodig, maar het resultaat mag er zijn. Denk aan de kleurige huisjes van Curaçao en de bloeiende bougainville van Frankrijk. Voor maximaal Colorblocking resultaat geef je de muren een knallende kleur in combinatie met strakke, minimalistische meubels met eveneens een felle kleur. Op deze manier creëer je een scherp contrast tussen de kleuren. 

Kenmerk van al onze meubelen en onze meubelontwerpen is dat alles “custom made” is. We kunnen dus elk meubel aanpassen aan uw wensen.
Dit betreft maatvoering, afwerking, kleur, finish, bekleding en houtsoort van de meubelen.
Elk meubel wordt individueel gemaakt door goed opgeleid vakmensen. Tevens worden al onze meubelen gemaakt in Europese landen als Nederland, België, Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Zonder uitzondering worden onze meubelen gemaakt in Europa.
Kwaliteit, duurzaamheid, aandacht voor het milieu, arbeidsomstandigheden en vakmanschap zijn voor ons belangrijk.
Wij wensen u veel inspiratie en helpen u graag met het realiseren van al uw woonwensen!
Team Smellink Interiors