Een stijlvol en praktisch meubelstuk!

Een tv-mediameubel of een tv-mediakast of televisiekast is het ideale meubelstuk om een einde te maken aan chaos in de woonkamer. U kunt rondslingerende spullen zoals afstandsbedieningen en DVD’s makkelijk in het meubel opbergen. Ook zijn alle snoeren van tv, ontvanger en DVD-speler uit het zicht, en niet te vergeten: u kunt uw televisie erop zetten. Vanwege de stijlvolle designs is een tv-meubel niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging in uw interieur! Zo wordt uw tv-hoek de eyecatcher van de woonkamer door bijvoorbeeld een ingebouwde openhaard eraan toe te voegen.

Bij Smellink Interiors vindt u een groot assortiment aan tv-meubels in verschillende stijlen materialen. Met deze tips en aanwijzingen willen we je graag helpen bij de aankoop van jouw ideale media-meubel.

Welke soorten tv-meubels zijn er?

Het meest voorkomende tv-mediameubel is het een tv-kast, ook wel een lowboard genoemd. U zet uw televisie op het tv-meubel, en daaronder kunt u in de kastjes spullen opbergen. U kunt kiezen voor een open kast, of deuren die u dicht kunt doen. Op onze website en in onze showroom vindt u tv-meubels met planken, deuren, schuifdeuren of lades. Ook qua grootte kunt u alle kanten op. Heeft u een kleinere woonkamer? Kies dan voor een klein tv-lowboard! Heeft u wat ruimte over in de woonkamer en wilt u graag wat meer spullen kwijt? Dan is een tv-of mediawoonwandset misschien iets voor je. De naam verraadt het eigenlijk al, het is een set met kasten aan de wand. De kasten en het tv-meubel passen qua stijl en materiaal bij elkaar, waardoor u harmonie creëert in uw woonkamer, en niet te vergeten: extra opbergplek! Ook met een aanbouwwand kunt u qua stijlen alle kanten op. U kunt op onze website en in onze showroom allerlei tv-meubelen vinden van natuurlijk, industrieel, tot modern met LED-verlichting, met ingebouwde openhaard, met verborgen televisie. Doordat u zelf de afmetingen, indelingen, houtkleuren en afwerkingen bepaald kunnen onze interieurstylisten een televisiekast op maat voor u ontwerpen. Neem foto’s van uw woning mee en onze interieurstylisten tekenen graag wat ideeën voor u uit. Neem contactop.