Wandtafels

IEDERE AFMETING

IEDERE HOUTKLEUR

Praktische wandtafels die er ook nog eens mooi uitzien vind je bij Smellink Interiors. Een wandtafel of ook vaak genoemd een “sidetable” kan op verschillende manieren worden gebruikt en is in bijna iedere ruimte een stijlvolle aanvulling. Wandtafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Daardoor kan het best lastig zijn om een keuze te maken. De interieurstylisten van Smellink Interiors helpen u graag. De keuze voor de perfecte wandtafel is ten eerste afhankelijk van de stijl van uw interieur. Houdt u bijvoorbeeld van een industriële look of bent u juist meer het ‘modern living’-type? Let bij de aanschaf ook op het materiaal en de hoogte: zo kan het sfeervol zijn om boven de wandtafel rekening te houden met ruimte voor een schilderij of een spiegel.

Een wandtafel biedt extra opbergruimte

Een sidetable versterkt niet alleen de woonstijl van uw interieur, het biedt ook nog eens extra opbergruimte. Omdat wandtafels vrij smal zijn behoeven ze niet veel ruimte. In de woonkamer is een wandtafel achter de bank of tegen de wand perfect met een mooie vaas erop of een leuk schilderij erboven. In de hal is een sidetable of wandtafel natuurlijk ideaal om snel sleutels, een boodschappentas of de post in op te bergen. Hang er een mooie spiegel boven en een saaie hal ziet er in een handomdraai meteen stijlvol uit. Ook in de slaapkamer of in de kinderkamer is een wandtafel ontzettend handig als alternatief voor bijvoorbeeld een kaptafel of make-up tafel. Wandtafels zijn er voor iedere interieurstijl.

Wandtafel makkelijk in je interieur te integreren

Omdat wandtafels vrij smalle meubels zijn is het ontzettend makkelijk om ze in uw interieur te integreren. Kies voor een side-table in uw woonstijl, bijvoorbeeld klassiek, industrieel of modern en kijk of het bij de ladekast, het boekenrek of de tafel in de ruimte past. Wilt u juist dat de wandtafel lekker opvalt? Ga dan voor een wandtafel die afwijkt van uw woonstijl: woonstijlen combineren kan altijd. Bij ons zijn alle wandtafels op maat. U bepaalt de afmeting, de kleuren en de afwerking. Kom langs in onze showroom en ontdek onze collectie wandtafels.