Typisch Engels

Oftewel “Typical English” is een gevleugelde uitdrukking. Wie weleens in Engeland is geweest zal dit gezegde herkennen. Combinaties van gebloemd tapijt, gestreept behang, antiek, eiken en mahoniehout. Soms lijkt het een ratjetoe maar het is altijd sfeervol. Heel vaak is het ook heel fraai en geraffineerd gecombineerd en dan straalt het warmte, sfeer en klasse uit. Het is nog steeds erg populair en liefhebbers van het Engelse interieur willen niets anders. De Chesterfield bank, de Schotse Tartans, het warme eikenhout, de Wingchair en de lekkere footstool, het blijft onverminderd in de belangstelling staan.

Home Office, thuis werken in uw eigen thuiskantoor

Er wordt steeds meer vanuit huis gewerkt. Werk en privé lopen dan ook steeds meer door elkaar heen. Dan wil je niet weggestopt op een zolder of in een hoekje van de slaapkamer gaan zitten werken. Een mooi bureau in de woonkamer of een eigen “kantoor” aan huis is helemaal in.

Een mooi klassiek bureau, een kast van wand tot wand of een boekenwand geheel op maat? In onze collecties is alles mogelijk en wordt elk meubel geheel naar uw wensen exclusief voor u gemaakt. Een kamer geheel inrichten als uw privékantoor in klassieke Engelse stijl? Geen probleem. Wij maken samen met u een interieurontwerp voor uw kantoor aan huis en bespreken uw persoonlijke wensen. Wilt u een klein vertrek ombouwen tot een kleine werkkamer of een vertrek in uw woning ombouwen tot een compleet thuiskantoor of een directiekamer in Engelse stijl? Onze interieurspecialisten werken graag een interieurvoorstel voor u uit.

Smellink Interiors, specialist in Engels wonen

Wij zijn al jaren specialist in Engelse meubelen en interieurs. Onze jarenlange contacten met de Engelse meubelfabrikanten en specialisten zorgen ervoor dat we u de complete Engelse meubeltypes kunnen aanbieden. Van Chesterfield bank tot Chaisse Longue en van Partner Desk, Wing Chair, Windsor stoelen tot de originele Engelse Footstools. In onze collecties zijn al deze modellen te vinden. We helpen en adviseren u graag.

Bibliotheekkamer en kastenwand op maat

Onze meubelwanden worden geheel op maat gemaakt. Een kleine boekenkast in een speciale hoogte of een gehele lambrisering van houten panelen? Niets is te gek voor onze specialisten. Elke meubelstijl is ook mogelijk. Van een Engelse bibliotheek in klassieke meubelstijl tot een modernere variant. Alles is maatwerk en wordt geheel naar uw wensen ontworpen en gemaakt.